Ők voltak a legjobban öltözöttek szeptemberben - a világ legnagyobb magazinai szerint

Szeptember a divathetekről és rangos díjátadókról szólt, úgyhogy a világ leghíresebb férfi sztárjainak igencsak fel kellett kötniük a nadrágszíjat, hogy helyt álljanak a fotósok és a minden részletre kíváncsi újságírók előtt. Ennek az üt embernek biztosan sikerült. Ha a saját körödben te is szeretnél felkerülni a legjobban öltözött férfiak listájára, akkor jól figyelj, mit kell ellesned. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_borito.jpg

Harry herceg

Harry, ha nem lenne herceg nagyon nehezen csajozna be - feltéve, hogy hiszünk a sztereotípiákban és a Disney filmekben ábrázolt királyfikban. Az angol hercegnek vörös haja, rózsaszínes bőre és nem különösebben szépnek mondott arca van. De mindig kifogástalanul néz ki. Harry - vagy a stylistja - pontosan tudja, milyen színeket és milyen formájú ruhákat viselhet, amik kifejezetten kihangsúlyozzák az előnyeit és minden figyelmet elvonnak az általánosságban gondolt hátrányairól. Úgyhogy, ki kell ábrándítsunk: a nők nem csak a rangja miatt vannak oda érte. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_harry.jpg

Colin Firth 

Ő mondjuk nem igazán tud hibázni - még akkor sem, ha nagyon akarja. A világszerte csak Mark Darcy-ként emlegetett, kifejezetten tehetséges színész első sorban a kortalan elegancia híve, amit azért néha megbolondít ezzel-azzal. A Kingsman premierjén viselt Martin Nicolls zakó pont úgy nézett ki a már nem éppen húszéves férfin, mintha ráöntötték volna. A csavar az egészben a vastag keretes szemüvege volt, amitől máris fiatalodott egy tíz évet. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_colin.jpg

Eric Rutherford

A GQ magazin Men of the Year díjátadójának kedvenc viselete a fehér zakó volt. Hiába a 21.század és hiába hódítanak a laza, hétköznapi viseletek is a rangos díjátadókon: egy klasszikus korszakot idéző öltöny mindenkit magával ragad. Ez a Hollywood fénykorát idéző, csillogós bottal kiegészített szett pontosan azt mutatja meg, hogy bármikor és bárhol vállalhatjuk azt akik vagyunk és azt ab stílust, ami a szenvedélyünké válik. Még a bő gatyás Kayne Westek világában is. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_eric.jpg

Ryan Gosling

Ryan igazán komolyan veszi azt az irányzatot, ami a hetvenes és a hatvanas évek ruhaviseleteit igyekszik feleleveníteni a mai divatban. A tipikusan retro barna és retro pulcsi bármilyen olyan eseményt feldob, aminek a meghívóján sem a black, sem a white tie nem szerepel. Jövőre inkább a kilencvenes és a nyolcvanas évek divatja fog hódítani, szóval ha a hetvenes évek mellett tetted le a voksod, igyekezz gyorsan kihasználni. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_ryan.jpg