Mit viselj a grillpartin?

A nyár egyik legjobb mellékhatása, hogy végre ki lehet települni a kertbe és együtt sütögetni a barátokkal – esetleg ismerkedni a társaság lány tagjai által meghívott lányokkal. Látod! Máris nem mindegy, hogy nézel ki!

elite_fashion_junius_grill_party_borito.jpg

Laza ing feltűrve

Egy kockás, vagy csíkos, lenből, esetleg más puhább anyagból készült ing tökéletes választás a nyári estékre. A legjobb, ha olyan darabot választasz, aminek az ujján találsz egy kis felhajtót és egy gombot, amivel az ingedet fel is tűrheted és rögzítheted is azt. Igazán menő, ’’én vagyok itt a leglazább csávó’’ kisugárzást ad majd.

Farmer – szinte kötelező

Most az egyszer felejtsd el, amiket eddig mondtunk: hogy az élére vasalt naci is lehet laza. Lehet laza, de ne most! Inkább szerezz be egy igazán menő koptatott, vagy szaggatott farmert! Az üzleteket járva a legkeményebb anyagú farmer tűnik majd a legjobb minőségnek – ami nem áll távol a valóságtól – de az lehet most sok lesz. Nyugodtan vehetsz egy puhább darabot, amiben kisseb az esélye, hogy meg fogsz sülni. A másik tipp, hogy húzd erősen végig az ujjbegyed az anyagon: ha kék lesz tőle, akkor inkább egy kevésbé erősen festett darabot keress, hacsak nem akarsz indigó lábszőrrel villogni a lányok előtt.

elite_fashion_junius_grill_party_1.jpg

Tornacipő

Szerencsére, most igazán nagy divat a tornacipő és az unokatestvére az espadrilles. Szinte bármilyen színben lehet kapni és ha nem feltűnő mintás inget vettél fel, akkor próbálkozhatsz egy vidámabb darabbal is. Ezt a fajta cipőt bármelyik fast fashion üzletben is beszerezheted, ha az a célod vele, hogy a jövő nyarat más lábbeliben nyomod végig. De vannak majdnem sportcipő áron mozgó márkák is, melyek megvásárlásával még segíthetsz is egy-egy beteg gyereken.

Farmer dzseki

Vannak nyár esték, amik 24 fokban végződnek és vannak olyanok is, amikor a hőmérő higanyszála bőven 20 fok alá kúszik. Ezekre az estékre tökéletes megoldás egy bő szabású farmerdzseki, ami ebben a szezonban kifejezetten divatos. Persze, a bőr se ment ki a divatból, de most a kilencvenes éveket idéző denim a sláger.