A nyár 4 legjobb férfi frizurája

Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz.haj.jpg

Oldalt rövidebb, felül kicsit hosszabb

Ha például kevés hajad van, vagy olyan típusú, ami könnyen a fejedre lapul, akkor ez a választás tökéletes lesz számodra: az oldalt minimálisra vágott rész több figyelmet ad majd a középen picit hosszabb hajtömegnek, ami ezáltal dúsabbnak, élettel telibbnek hat majd.

ff_haj4.jpg

Oldalt rövid, hátra fésült

Ez talán 2017 legelegánsabb hajviselete: megvan benne az ötvenes évek Amerikája és a mai kor modernitása is. A felül hosszabbnak hagyott hajat lazán, hajhabbal fésüld hátra és ha szükséges használj olyat, ami dúsítja azt. A viselet lényege a laza kontrasztban rejlik, úgyhogy semmiképp se nyúlj a zselé után.

ff_haj3.jpg

Oldalt rövid, felül hosszú

Az Instagram legszőrösebb nőcsábászai ihlették ezt a trendet – najó, egy picit a favágók is benne voltak. Az oldalt felnyírt, középen áll alá érő hosszúságúra hagyott haj viszont az igazi kemény csávóknak áll jól, akik ellenben vannak annyira igényesek, hogy az 1-2 napi hajmosás mellett ápolják is a tincseiket.

ff_haj2.jpg

Oldalra csapott frizura

A favágók után itt van a jókisfiúk skatulya-szöktetős álma, a felül 3-4 centisre meghagyott haj, melyet lezseren oldalra tudnak dobni, ha éppen úgy alakulnak a dolgok. A hajviselethez némi kézügyességre és némi waxra lesz szükséged: a szélfútta frizura sosem olyan egyszerű dolog, mintha magától fújta volna a jó irányba a szél.  Be kell szépen állítani azt.

 ff_haj4.jpg