ÍME A SZEZON LEGMENŐBB FÜRDŐNADRÁGJAI - TRENDEK, IRÁNYVONALAK

A strandok már rég kinyitottak és a Balatonról szóló posztok is ellepték a közösségi oldalakat. Úgyhogy, ha eddig nem tetted – most már igazán szorít az idő, hogy beszerezd a legmenőbb darabokat.

elite_majus_furdonaci_borito.jpg

Fehér csíkok

men.jpg

Az idei trend egyik legelegánsabb és legmeghatározóbb darabja a fehér csíkos fürdőnadrág, melyen lehetnek vastag vízszintes és vékony függőleges vonalak is. Az eddig leginkább felsőruházatban feltűnt minta most a strandokon és a hajók fedélzetén is hódít – úgyhogy, egy darabot mindenképp be kell szerezz.

Color block

elite_majus_-furdonaci_color_block.jpg

Color block-nak azt nevezzük, amikor egy szín egymagában érvényesül, vagy élesen elhatárolódik egy másik színtől. A kilencvenes évek hódító irányvonala a férfi ruházaton belül, a fürdőnadrágokban tért vissza – igaz, sokkal visszafogottabb árnyalatokkal, mint az akkori neon színek. Főként a zöld, a kék, a szürke és a kékeslila színek dominálnak.

Military

elite_-majus_furdonadrag_military.jpg

A katonás stílus időről-időre visszatér a divatba – ez esetben a vízparti trendek közé. Nem gondoljuk komolyan, hogy külön trend lenne a katonaságban a fürdőnadrág mintázatát illetően – vagy mégis? – de a nyaralóövezetekben a khaki zöld, a sárbarna és a szürke, fekete foltok keverednek majd.

Tenisznadrág

elite_majus_furdonaci_-tenisz.jpg

A hetvenes években tenisznadrágot nem csak a strandra, de a hétköznapokra is viseltek férfiak – sőt, még menő filmhősök is. Idén ennek az irányzatnak egy picit modernizált, letisztultabb formája tér vissza -kizárólag a fürdőhelyekre. A fazon, a luxus brandek mellett a fast fashion üzletek polcain is elérhető.

Minta

elite_-majus_-furdonaci_mintas.jpg

Ez is egy olyan dolog, ami a kilencvenes években élte szó szerint virágkorát és azóta újra és újra visszatér a vezető irányvonalak közé. A szörfös társaságokat idéző hawaii virágminta mellett megjelennek a más országokra jellemző növények. Igaz, kevésbé feltűnően, mint amikor zselés hajjal és rövid nyaklánccal hordták őket.