Mr. Elite

2017.júl.19.
Írta: mr.elite 1 komment

Mit viselj, ha vörös a hajad (és a szakállad)?

A vörös haj az egyik legritkábban előforduló szín, amit emberi fejen láthatunk - természetes formában. Érdekessége, hogy az évszázadok alatt fokozatosan kopik ki a társadalmak kobakjairól, majd pár emberöltő múlva teljesen el is fog tűnni. Addig azonban vannak férfiak, akik sötét vagy világos rőt koronát viselnek, esetleg szakállat is növesztenek követve a fiatalabb angol herceg stílusát. Ha pedig egy herceg lehet sikkes vele, akkor másnak sem kell aggódnia...

elite_fashion_julius_voros_-borto.jpg

Tovább

Öltözködési tippek vékony férfiaknak

Vannak férfiak, akik számára a slim fit valódi slim fit-et jelent : ugyanis nagyon vékonyak. Annak ellenére, hogy nők milliói szeretnék magukénak tudni a gént, ami felelős a tartós karcsúságért, a férfiak általában nem repesnek az örömtől. Vannak azonban olyan dolgok, amik kifejezetten csak neki állnak jól...

tumblr_nzq2gxlook1ro9wdzo8_1280.jpg

Tovább

Kék csíkok - mivel és mivel ne?

A kék-fehér csíkos ingek évtizedek óta divatban vannak, akár a férfi, akár a női öltözeteket nézzük. Szinte mindenkinek jól állnak és szinte minden öltözetet elegánssá tudnak tenni – nem hiába ennyire közkedvelt darabok. De lássuk, mi az a pár szabály, amit érdemes mégis betartanunk.

elite_fashion_junius_kek_csikok_borito.jpg

Tovább

Stílusosan a sportpályán

A meleg hónapok alatt minden szem előtt van: az is, hogy sportolsz. Futsz, vagy szörfözöl, esetleg a street workout híve vagy – mindent mindenki lát. Ha nem akarsz iszonyat nagyot égni a többi sportoló és a közelben sétálók előtt, akkor fogadj meg néhány alap tanácsot.

elite_fashion_junius_sport_borito.jpg

Tovább

A fürdőnadrág evolúciója - Mit hordtak a nagyapáink?

Vannak percek, amikor igazán örülhetünk annak, hogy nem 1917-ben vagyunk, hanem a 2000-es éveket tapossuk. Gondoljunk csak bele, milyen lenne kis szoknyában bemenni a tengerbe, ahol hosszú szoknyás lányok ejtőznek. Elég durva – pont, mint egy túl magasan vágott fecske.

elite_fashion_junius_furdonaci_-borito.jpg

Tovább

5 dolog, amit a nők szeretnek látni a férfiakon - és 1, amit nem

Nem, nem az, amire elsőre gondolsz. Nem is az, amire másodszor. A kocsid meg senkit sem érdekel, csak téged és a haverjaidat – mondja a női szerkesztőnk. És komolyan: vannak fontosabb és vonzóbb dolgok egy lebegtetni való Audi kulcsnál.

elite_fashion_-junius_-csajok_borito.jpg

Bőr karkötő

Iszonyat szexi! Egy szép és erős kézfej arra emlékezteti a nőket, hogy a tulajdonosa is egy szép és erős férfi, aki mellett igazán nők lehetnek. Nos, ha neked szép és ápolt kézfejed van, akkor nem árt, ha úgy öltözöl és viselkedsz, hogy teljesen megfelelj az elvárásoknak. Egy kis lebarnult bőr, egy tengerészmedálos karkötő, némi kedvességgel és kész a csábítás.

Menő szemüveg

…. már, ha valóban szemüveges vagy. Ha nem, akkor ugorj a következő bekezdésre. Ha itt maradtál, akkor nem árt tudnod, hogy egyáltalán nem kell szégyelld azt, hogy rövid, vagy távollátó vagy - azt se, ha nagyon. Sőt! Most még divatos is a menő, vastagabb keretes szemüveg, amivel egyenesen azt sugallod a nők felé, hogy egy okos, gondolkodó, magára adó férfi vagy. Ki ne ugrana erre?

Szexi öv

Ugye, nem kell hangsúlyoznom, miért? Vagy miért ne? Felejtsd el a fekete és a ruháddal egybe olvadó öveket, küldd kispadra azokat a darabokat is, melyekben kárt tett az idő vasfoga – inkább válassz egy jó minőségű, a nadrágodtól és az ingedtől elütő színű darabot. Persze, figyelj az összhatásra : földszínek mellé földszínűt válassz, fekete mellé valami semleges árnyalatot, szürkét. Ha napközben feltűnően sok lány jön szembe  napszemüvegben – az emiatt van.

elite_fashion_junius_csajok_1.jpg

Ápolt bőr

Ez a XXI. század, itt senki sem haragszik meg, ha veszel magadnak egy hidratálót és bekened vele a tested, vagy az arcod. Már csak az izzadt texasi bunkók büdösködnek azzal, hogy az a férfias, ha elhanyagolod magad. Egy férfi, aki igényes – nem betegesen, hanem normálisan – a megjelenésére, az azt sejteti, hogy igényes a környezetére: jó programokra visz, hasonló energiát fektet a kapcsolatába és a munkájába, nem mellesleg a tenyerén tud hordozni egy nőt. Még cserépdobálás közben is ezt kívánjuk.

Ami NEM szexi:

Voltam egy olyan randin, amin a szemben ülő egyszer csak az én felemre passzolta a kocsikulcsát. Elég kiábrándító volt. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy most kaptam csak úgy egy kocsit (megnéztem volna az arcát, amikor elhajtok vele), vagy ezzel akar villogni. Ha pénisz-hosszabbító kell, az arra enged következtetni, hogy…. Ezt meg nem akarod. Úgyhogy tedd a helyére a pénzcsipeszt, a kulcsot és mindent. Ha óriás pecsétgyűrűd van smaragddal a közepén és azzal villogsz, hogy már csak Euro-ban látsz kápét, akkor rég mindegy. Reménytelen. Az a bizonyos légy rég megdöglött. 

Írta : a női szerkesztő ;) 

5 tuti tipp kánikulára

Van, amikor öt métert se bírsz megtenni az autód és a hely között, ahova éppen igyekszel, annyira nagy a hőség. Az inged elkezd izzadni, az öltönyödről már ne is beszéljünk és még a nadrág is rettenetes. Tabu téma – de örök téma, aminek nem kell megoldhatatlan szituációkat eredményeznie.

elite_fashion_junius_kanikula_-borito.jpg

Tovább