Mr. Elite

2017.okt.19.
Írta: mr.elite 19 komment

A szürke rókák őszi kedvencei - stílus 50 felett

Volt már arról szó, hogy az ötven feletti modellek, üzletemberek és divat rajongók igencsak belehúztak és szép kis kört építettek maguk köré azzal, hogy pofátlanul jól öltözöttek és nem mellesleg sármosak is. Úgy fest, ezeknek a sztároknak jót tettek az évek : a gátlásaikat levetkőzték és merészen haladnak a önmegvalósítás felé, ami az ruházkodást illeti. Górcső alá vettük a 4 legnépszerűbbet, ha kedved lenne ellesni pár trükköt.

elite_fashion_silver_fox_borito.jpg

Tovább

Férfi arcápolás felső fokon - pár tipp, hogy 40 felett is minden rendben legyen

Véletlenül se szeretnénk megijeszteni senkit : nem azt mondjuk, hogy foglald el az összes helyet a csajod krémei elől. Ettől óvva intenénk minden férfit, akinek még kedves az élete. Csupán fel szeretnénk hívni a figyelmet egy-két alap termékre, aminek köszönhetően a húszéves lányok is megfordulnak majd utánad. Ehhez pusztán 2-3 flakonnyi helyre lesz majd szükség.

elite_fashion_arcapolas_-borito.jpgFotó: Seventh Man

Tovább

Stílusos tokok iPadre és Tabletre, amit megrendelhetsz a netről

Az egy dolog, hogy jó a zakód, menő a kabátod és a világ legelegánsabb táskájából rántod elő a legkirályabb laptopot, majd nyugodtan keresztbe veted a lábaidat és megmutatod az utánozhatatlanul jó minőségű cipődet. De milyen tok van ab tableten? Egyáltalán van rajta valami, ami nem csak megvédi, de még ki is emeli a komoly eszköz komolyságát? Ha nincs, akkor olvass tovább és kattints! 

elite_fashion_ipad_tokok_1borito.jpg

Tovább

5 tipp, ha férfi vagy és Fashion Week-re mész

Manapság Fashion Week-en részt venni nem jelent egyet azzal, hogy valaki akkora papucs, hogy a barátnője még erre is rávette a shoppingolás mellett. Ez egy kiemelt társasági esemény, ahol nem csupán a női, de a férfi ruhák és kiegészítők is helyet kapnak - akkor is, ha van még hova nőni ezen a téren. Egy ilyen rendezvényen azonban nem mindegy, hogy mit viselsz. elite_fashion_fashion_week_mit_viselj-_borito.jpg

Tovább

Ők voltak a legjobban öltözöttek szeptemberben - a világ legnagyobb magazinai szerint

Szeptember a divathetekről és rangos díjátadókról szólt, úgyhogy a világ leghíresebb férfi sztárjainak igencsak fel kellett kötniük a nadrágszíjat, hogy helyt álljanak a fotósok és a minden részletre kíváncsi újságírók előtt. Ennek az üt embernek biztosan sikerült. Ha a saját körödben te is szeretnél felkerülni a legjobban öltözött férfiak listájára, akkor jól figyelj, mit kell ellesned. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_borito.jpg

Tovább

A hazai férfi ruhák legjobbjai: kikre figyelj a Mercedes-Benz Fashion Week-en?

Az utóbbi évek eseményei igazán kellemes hatást gyakoroltak a hazai divatiparra, melynek egyik tipikus jele az, hogy Közép Európában mi büszkélkedhetünk a legmenőbb és legnagyvonalúbb divathéttel, míg a másik az, hogy a tervezők egyre bátrabbak és nem csak a biztos női bázishoz nyúlnak, hanem egyre inkább nyitnak a férfiak felé. Az idei nagy eseményre az Iparművészeti Múzeum falai közt kerül sok október 13-15. közt, amire nem árt gyorsan jegyeket venni, ha biztosan tudni akarjuk mit hordunk jövő tavasszal a magyar tervezők szerint. elite_fashion_fashion_week_borito.jpg

Tovább

A szezon 5 legjobb férfi cipője

Még tavasszal sétáltak benne végig a kifutón, de csak most érkezett el igazán az idejük azoknak a cipellőknek, melyeket stílusos férfiak lábára készítettek. Az őszi-téli szezon legmenőbb darabjait csillagászati áron bárki megveheti, de az is gyűjthet inspirációt, akinek nincs több ezer dollárja egy pár lábbelire, mégis tudni szeretné mi passzolna az ízléséhez. 
elite_fashion_cipok_borito2.jpg

Tovább

Mi köze Hugo Boss-nak a nácikhoz?

Először is a fehérneműkkel kezdte. De nem az SS tisztekbe reménytelenül szerelmes titkárlányok és kémnők alsóneműjével foglalkozott, hanem egy családi vállalkozást örökölt. Miután leáldozott a csipkék és selymek uralta piacnak, saját márka alapításába fogott, ami a nevét a nemzetszocialista berkek legmélyebb bugyraiból egyenesen a nemzetközi kifutókig juttatta. Ami első olvasásra igen furcsa lehet...

elite_fashion_hugo_boss_borito.jpg

Tovább

Egyenesen a kifutóról: ezt hordod majd tavasszal New York, Milánó és London szerint

Még alig volt alkalmunk felocsúdni a szinte köszönés nélkül elmenekülő nyárból máris elkezdhetünk gondolkozni azon, vajon mi is lesz majd a trend a következő meleg időszakban. New Yorkban már mindenki végig lejtett a kifutókon, aki csak végig lejthetett  és már csak pár európai show van hátra a legnagyobb divathetek programkínálatából. Úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy tudjuk, mit viselsz jövő nyáron. 

elite_fashion_2018-_borito.jpg

Tovább

Mit ments át az öltözködésedbe a retró korszakból?

A csíkos papucs megvan? És a többi? Ha nincs, ideje picit vissza emlékezned, mert idén igencsak reneszánszát éli -főleg a férfi ruhák terén. A legelrugaszkodottabb luxus divatházak teljesen hetvenes évek lázban égnek, olyannyira, hogy még a régi filmes hősöket is felemlegették kampányaikban. Biztosan mindenkire hatni fog majd, de nem lesz mindegy akkor sem, hogy meddig mész el. 

elite_fashion_retro_borito.jpg

Tovább