Mr. Elite

2017.okt.27.
Írta: mr.elite Szólj hozzá!

4 szuper kalap a Pinterest-ről férfiaknak

A Pinterest-ben az a jó, hogy néha olyan méltatlanul elfeledett dolgoknak is képes új leheletet adni, mint a kalap. Egy férfi pár évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen volt legalább egy valamire való fejfedő nélkül, amit nem csak eső ellen hordott, hanem fényes nappal is, ha éppen nem volt rekkenő hőség. Manapság ez a ruhadarab inkább egy olyan része az öltözetnek, ami nem várt pluszt ad a mindennapokban. Különösen, ha az alábbi 4 darabbal próbálkozol. 

elite_fashion_kalap_borito.jpg

Tovább

Sexy dzsekik női szemmel - férfiakon

Ahogy elkezdenek hullani a levelek, úgy rakódnak egymásra a rétegek és a férfiak elszomorodnak, mert egyre kevesebb női láb és váll villan ki a ruhák alól az utcákon. Azt nagyon tudjuk, mit szeretünk a nőkön nyáron, de azt vajon tudjuk, hogy ők mit szeretnek a férfiakon ősszel? És mi van, akkor ha ezt az egészet egy nő írja, aki pontosan tisztában van azzal, mitől döglik a légy. Vagyis legalább ő. 

elite_fashion_dzsekik_noi_szemmel_borito.jpgFotó: Rude Magazine

Tovább

A szürke rókák őszi kedvencei - stílus 50 felett

Volt már arról szó, hogy az ötven feletti modellek, üzletemberek és divat rajongók igencsak belehúztak és szép kis kört építettek maguk köré azzal, hogy pofátlanul jól öltözöttek és nem mellesleg sármosak is. Úgy fest, ezeknek a sztároknak jót tettek az évek : a gátlásaikat levetkőzték és merészen haladnak a önmegvalósítás felé, ami az ruházkodást illeti. Górcső alá vettük a 4 legnépszerűbbet, ha kedved lenne ellesni pár trükköt.

elite_fashion_silver_fox_borito.jpg

Tovább

Férfi arcápolás felső fokon - pár tipp, hogy 40 felett is minden rendben legyen

Véletlenül se szeretnénk megijeszteni senkit : nem azt mondjuk, hogy foglald el az összes helyet a csajod krémei elől. Ettől óvva intenénk minden férfit, akinek még kedves az élete. Csupán fel szeretnénk hívni a figyelmet egy-két alap termékre, aminek köszönhetően a húszéves lányok is megfordulnak majd utánad. Ehhez pusztán 2-3 flakonnyi helyre lesz majd szükség.

elite_fashion_arcapolas_-borito.jpgFotó: Seventh Man

Tovább

Stílusos tokok iPadre és Tabletre, amit megrendelhetsz a netről

Az egy dolog, hogy jó a zakód, menő a kabátod és a világ legelegánsabb táskájából rántod elő a legkirályabb laptopot, majd nyugodtan keresztbe veted a lábaidat és megmutatod az utánozhatatlanul jó minőségű cipődet. De milyen tok van ab tableten? Egyáltalán van rajta valami, ami nem csak megvédi, de még ki is emeli a komoly eszköz komolyságát? Ha nincs, akkor olvass tovább és kattints! 

elite_fashion_ipad_tokok_1borito.jpg

Tovább

5 tipp, ha férfi vagy és Fashion Week-re mész

Manapság Fashion Week-en részt venni nem jelent egyet azzal, hogy valaki akkora papucs, hogy a barátnője még erre is rávette a shoppingolás mellett. Ez egy kiemelt társasági esemény, ahol nem csupán a női, de a férfi ruhák és kiegészítők is helyet kapnak - akkor is, ha van még hova nőni ezen a téren. Egy ilyen rendezvényen azonban nem mindegy, hogy mit viselsz. elite_fashion_fashion_week_mit_viselj-_borito.jpg

Tovább

Ők voltak a legjobban öltözöttek szeptemberben - a világ legnagyobb magazinai szerint

Szeptember a divathetekről és rangos díjátadókról szólt, úgyhogy a világ leghíresebb férfi sztárjainak igencsak fel kellett kötniük a nadrágszíjat, hogy helyt álljanak a fotósok és a minden részletre kíváncsi újságírók előtt. Ennek az üt embernek biztosan sikerült. Ha a saját körödben te is szeretnél felkerülni a legjobban öltözött férfiak listájára, akkor jól figyelj, mit kell ellesned. 

elite_fashion_legjobban_oltozott_borito.jpg

Tovább

A hazai férfi ruhák legjobbjai: kikre figyelj a Mercedes-Benz Fashion Week-en?

Az utóbbi évek eseményei igazán kellemes hatást gyakoroltak a hazai divatiparra, melynek egyik tipikus jele az, hogy Közép Európában mi büszkélkedhetünk a legmenőbb és legnagyvonalúbb divathéttel, míg a másik az, hogy a tervezők egyre bátrabbak és nem csak a biztos női bázishoz nyúlnak, hanem egyre inkább nyitnak a férfiak felé. Az idei nagy eseményre az Iparművészeti Múzeum falai közt kerül sok október 13-15. közt, amire nem árt gyorsan jegyeket venni, ha biztosan tudni akarjuk mit hordunk jövő tavasszal a magyar tervezők szerint. elite_fashion_fashion_week_borito.jpg

Tovább

A szezon 5 legjobb férfi cipője

Még tavasszal sétáltak benne végig a kifutón, de csak most érkezett el igazán az idejük azoknak a cipellőknek, melyeket stílusos férfiak lábára készítettek. Az őszi-téli szezon legmenőbb darabjait csillagászati áron bárki megveheti, de az is gyűjthet inspirációt, akinek nincs több ezer dollárja egy pár lábbelire, mégis tudni szeretné mi passzolna az ízléséhez. 
elite_fashion_cipok_borito2.jpg

Tovább

Mi köze Hugo Boss-nak a nácikhoz?

Először is a fehérneműkkel kezdte. De nem az SS tisztekbe reménytelenül szerelmes titkárlányok és kémnők alsóneműjével foglalkozott, hanem egy családi vállalkozást örökölt. Miután leáldozott a csipkék és selymek uralta piacnak, saját márka alapításába fogott, ami a nevét a nemzetszocialista berkek legmélyebb bugyraiból egyenesen a nemzetközi kifutókig juttatta. Ami első olvasásra igen furcsa lehet...

elite_fashion_hugo_boss_borito.jpg

Tovább