Mr. Elite

2017.jún.30.
Írta: mr.elite Szólj hozzá!

Stílusosan a sportpályán

A meleg hónapok alatt minden szem előtt van: az is, hogy sportolsz. Futsz, vagy szörfözöl, esetleg a street workout híve vagy – mindent mindenki lát. Ha nem akarsz iszonyat nagyot égni a többi sportoló és a közelben sétálók előtt, akkor fogadj meg néhány alap tanácsot.

Tovább

A fürdőnadrág evolúciója - Mit hordtak a nagyapáink?

Vannak percek, amikor igazán örülhetünk annak, hogy nem 1917-ben vagyunk, hanem a 2000-es éveket tapossuk. Gondoljunk csak bele, milyen lenne kis szoknyában bemenni a tengerbe, ahol hosszú szoknyás lányok ejtőznek. Elég durva – pont, mint egy túl magasan vágott fecske.

Tovább

5 dolog, amit a nők szeretnek látni a férfiakon - és 1, amit nem

Nem, nem az, amire elsőre gondolsz. Nem is az, amire másodszor. A kocsid meg senkit sem érdekel, csak téged és a haverjaidat – mondja a női szerkesztőnk. És komolyan: vannak fontosabb és vonzóbb dolgok egy lebegtetni való Audi kulcsnál. Bőr karkötő Iszonyat szexi! Egy szép és erős kézfej arra…

Tovább

5 tuti tipp kánikulára

Van, amikor öt métert se bírsz megtenni az autód és a hely között, ahova éppen igyekszel, annyira nagy a hőség. Az inged elkezd izzadni, az öltönyödről már ne is beszéljünk és még a nadrág is rettenetes. Tabu téma – de örök téma, aminek nem kell megoldhatatlan szituációkat eredményeznie.

Tovább
süti beállítások módosítása