Stílusos tokok iPadre és Tabletre, amit megrendelhetsz a netről

Az egy dolog, hogy jó a zakód, menő a kabátod és a világ legelegánsabb táskájából rántod elő a legkirályabb laptopot, majd nyugodtan keresztbe veted a lábaidat és megmutatod az utánozhatatlanul jó minőségű cipődet. De milyen tok van ab tableten? Egyáltalán van rajta valami, ami nem csak megvédi, de még ki is emeli a komoly eszköz komolyságát? Ha nincs, akkor olvass tovább és kattints! 

elite_fashion_ipad_tokok_1borito.jpg

Luxuskategória

A világ legnagyobb divatházainak van válasza mindenféle kiegészítőre, amin csak logót lehet elhelyezni, így nem maradnak ki az iPadek és tabletek sem. A top designer darabok általában vagy maximálisan visszafogottak, vagy csupán a brand logójának ismétlődését tartalmazzák. Ha szereted az értékálló, magas minőséget, akkor feltétlenül ruházz be egy decens darabba. De ha ránk hallgatsz, az egyszerűbbet és nem a logósat választod : végülis ki akar leülni egy olyan valakivel, aki egy márkát sokkal többre tart a saját mondanivalójánál?

elite_fashion_ipad_tokok_luxus.jpg

Lelőhely: a márkák oldalain. 

Természetes anyagból készült

Ha designerek által uralt multi brand üzletek közt mászkálsz, akkor biztosan találkoztál már azzal a trenddel, hogy egyes kiegészítőket fából készítenek el. Organikus tokokat az Etsy-n és a hazai webshopokban is könnyen találhatsz. Vannak teljesen egyszerű, szimplán fából készült darabok és olyanok is, melyekbe valamilyen férfias, vagy érdekes mintát faragnak. 

elite_fashion_ipad_tokok_fa.jpg

Lelőhely: ETSY

Vissza a suliba!

A nerd stílus hódításával együtt megjelentek azok a tokok és kiegészítők, amik a korabeli iskolába kalauzolnak minket. Egy ilyen tok akkor is jól jöhet, ha vérbeli hipsternek gondolod magad és akkor is, ha a klasszikus formák és megoldások híve vagy, aki szívesen csempészik valamit vissza az izgalmas fiatalkorából. 

elite_fashion_ipad_tokok_iskolas.jpg

Lelőhely: ITT

Minimál design

Egy letisztult, láthatóan jó minőségű kiegészítővel nem igazán tudsz mellé lőni, akármilyen alkalomra is készülsz épp. Pont ugyanez igaz a tabletedet, iPadet tartó tokra is. Ha az aktatáskádban egy finoman kivitelezett, jól megtervezett minimalista darab lapul, azzal azt közvetíted a partnered felé, hogy adsz a minőségre mégsem akarsz hivalkodni vele. 

ipad.jpg

Lelőhely: ITT