5 tipp, ha férfi vagy és Fashion Week-re mész

Manapság Fashion Week-en részt venni nem jelent egyet azzal, hogy valaki akkora papucs, hogy a barátnője még erre is rávette a shoppingolás mellett. Ez egy kiemelt társasági esemény, ahol nem csupán a női, de a férfi ruhák és kiegészítők is helyet kapnak - akkor is, ha van még hova nőni ezen a téren. Egy ilyen rendezvényen azonban nem mindegy, hogy mit viselsz. elite_fashion_fashion_week_mit_viselj-_borito.jpg

Öltözködj a saját stílusod szerint! 

Bár sokan máshogy gondolják, a divat ma már nem egy feszengős valami. A divat lényege az önkifejezés, amit számtalan formában tudsz kivitelezni. Ha a színes dolgokat szereted, akkor viselj színes szettet, ha inkább a komorabb, klasszikusabb vonal kedvelője vagy, akkor eszedbe se jusson belebújni egy modern irányvonalon mozgó, menő tervező ruháiba. Keress olyan designert, aki a te nyelveden beszél, így az este egy kellemes, önigazoló kikapcsolódás lesz a fölösleges stresszelés helyett. 

Less el pár trükköt a nemzetközi showk vendégeitől!

Mikor nálunk elkezdik leteríteni a balett szőnyeget már régen lement az összes elképzelhető vezető divathét, ami azért is jó, mert számtalan olyan fotó került fel a netre, ami az azon résztvevő emberek stílusát mutatja be. Rengeteg itthon is kivitelezhető ötlettel lehetsz gazdagabb, ha végig böngészed a GQ, vagy a Vogue oldalait, esetleg a divat bloggereket. Az ő szetteikben találod majd meg azokat a pici dolgokat, amiért pár hónap múlva mindenki megőrül majd, amit sosem rossz már előre beszerezni. 

elite_fashion_fashion_week_mit_viselj-_2.jpg

Nagyon ügyelj a minőségre!

A divatvilágban ma már az is jó, hogy egyszerre több stílus fut egymás mellett, így nem fognak kinézni akkor sem, ha lezseren mész és akkor sem, ha öltönyt és nyakkendőt viselsz. Az ott résztvevő emberek megengedőek, -sőt néha kifejezetten megőrülnek azért - ha valami egyedit tudsz mutatni, de nagyon nem ismernek tréfát, ha az anyag minőségéről van szó. Ez a legjobban akkor fog megjelenni, ha a helyszínen fellelhető számtalan reflektor egyike mellett állsz. Egy rettentően műszálas anyagban azonnal látszani fognak az izzadtságfoltok, amik nem éppen egy ilyen helyre valóak. 

Legyél ápolt!

Az ugyan senkit sem érdekel, hogy a hosszú szakáll, vagy a sima babaőr híve vagy, de ha azt látják, hogy semennyire nem foglalkozol magaddal, akkor bizony furcsa tekintetek kereszttüzében találod majd magadat. A havi fodrászt és borbélyt mindenképpen aznapra időzítsd, amikor az eseményen tervezel megjelenni és csak akkor legyél borostás, ha egyébként is úgy hordod az arcszőrzetedet. Nem csak ilyenkorra vonatkozik, de ha nagyon száraz a bőröd, akkor azt is igyekezz hidratálni valamelyik férfiaknak szánt krémmel. 

elite_fashion_fashion_week_mit_viselj_1.jpg

Legyél udvarias

Egy ilyen eseményen a show-k szigorú rendben követik egymást és a kapukat kizárólag pár perccel kezdés előtt nyitják csak ki, ami azt jelenti, hogy egyszerre az összes vendég 1, vagy jó esetben 2-3 ajtón fog berontani a terembe. Ha nincs önuralmad és nem vagy udvarias, könnyen veszekedésbe keveredhetsz, ami nem hoz semmi jót maga után. Azt, aki nem bírja ki, engedd el : nem éri meg a balhé.