Egyenesen a kifutóról: ezt hordod majd tavasszal New York, Milánó és London szerint

Még alig volt alkalmunk felocsúdni a szinte köszönés nélkül elmenekülő nyárból máris elkezdhetünk gondolkozni azon, vajon mi is lesz majd a trend a következő meleg időszakban. New Yorkban már mindenki végig lejtett a kifutókon, aki csak végig lejthetett  és már csak pár európai show van hátra a legnagyobb divathetek programkínálatából. Úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy tudjuk, mit viselsz jövő nyáron. 

elite_fashion_2018-_borito.jpg

Nyolcvanas évek

A tél a hetvenes éveket hívta vissza vendégül a divatba, a nyár viszont eggyel feljebb ugrik egyenesen diszkó korszak eleganciájához - igen volt, ilyen is - , hogy előtérbe helyezze a kissé túlzó szabásvonalakat és azokat a csíkokat, amiktől rettegtél, ha a nagypapád bejött benne a szobába. A kicsi bő szabást azonban akkor ajánljuk, ha magas, vékony testalkatú vagy. 

elite_fashion_2018_4.jpg

Kilencvenes évek

Ritka az az időszak, amikor a tervezők egyszerre ilyen erőteljesen nyúlnak több korszakhoz, mint most. A nyolcvanas évek mellett idén jelen lesznek a kilencvenes évekre jellemző laza darabok is - amiktől a jelek szerint egész New York megőrült. A Nagy Alma bloggerei és híres személyiségei mind olyan ruhában voltak, mintha egy forgatásra készülnének, valamelyik évszázad végi vígjátékban. El sem hittük, hogy a hatalmas sugárutakon valójában divatbemutatóra sietnek és nem csak leugrottak a legcikisebb cuccukban a boltba vásárolni. 

elite_fashion_2018_2.jpg

Még több csík

Az összes filmes rémálma tér vissza 2018-ban a divatba : a mindenhol, mindenhogyan csíkos ruhadarabok. Ezekkel az a baj, hogy bár fotón jól néznek ki, az életben és a vásznon egy idő után fejfájást okoznak, főleg, ha az illetőnek van képe izegni-mozogni bennük. Ha nem szeretnél olyan ember lenni, akire illik az előbbi leírás, akkor a csíkos zakódat valami monokróm szetthez vedd fel, vagy a csíkos nadrágod felé vegyél egy egyszínű felsőt. A pizsamát meg hagyd  a kifutón. 

elite_fashion_2018_1.jpg

Fehér mánia

Vagyis fehéret, a fehérrel és a fehérrel, fehér kiegészítőkkel. A 17/18-as őszi téli szezon a nőknek arról szól, hogy igyekezzenek minél több pirosat hordani, minél több pirossal. Ez a férfi divatban a fehérre igaz. Akkor leszel igazán elegáns, ha a fehér inged mellé fehér zakót és nadrágot választasz. 

elite_fashion_-2018-_3.jpg

Photo Credit: GQ